Y-Conic

Y-Conic staat bekend om de luxueuze travelstof (easy move kwaliteit) en de perfecte pasvorm. Y-Conic is het luxe zusjes merk van het populaire merk My Pashion. De kleding van Y-Conic heeft een luxueuze en unieke uitstraling. De collectie van Y-Conic bestaat uit de mooiste jumpsuits, jurkjes, leggings, pantalons, blouses en noem het maar op! Neem een kijkje op onze merken pagina van Y-Conic en ontdek het ruime aanbod!

11 artikelen  















Y-Conic en Easy-Move kwaliteit

De succesformule van Y-Conic is het creëren van betaalbare luxe met een perfecte pasvorm. Het merk Y-Conic is een echt Nederlands modemerk, ontworpen en en geproduceerd in eigen ateliers en valt onder dezelfde ontwerper als van het welbekende merk My Pashion. Y-Conic heeft een wijde maten range en is daardoor geschikt voor iedereen. Y-Conic staat bekend om de Easy-Move kwaliteit, ook wel de bekende travelstof genoemd en vertegenwoordigd een optimaal draagcomfort. De Easy-Move kwaliteit heeft vele voordelen: het kreukt niet, is goed wasbaar, gemakkelijk in onderhoud, droogt snel, ademt, milieuvriendelijk, pilt niet, gaat lang mee, draagt prettig en is tot slot meestal gemakkelijk te combineren. Tegenwoordig verkopen veel merken hun collectie onder de welbekende term 'travelstof', maar in feite is dat vaak gewoon 100% polyester. De Easy-Move kwaliteit is voorzien van polyamide en elasthan. Eenmaal travel, altijd travel! Y-conic biedt ook andere stofsoorten aan in Cotton, PU Cotton Stretch en Soft Modal Stretch, zijn een aantal voorbeelden van de kwalitatieve stoffen van Y-conic.


Y-Conic collectie

We bieden een ruim aanbod in de collectie van My Pashion: blazers, jasjes, broeken, jumpsuits, jurken, blouses, tops enzovoort. Y-Conic speelt in op alle laatste mode trends en geeft daar zijn eigen unieke twist aan.