Lady Day

My Pashion is vanaf 1 januari Lady Day geworden! De producten blijven hetzelfde, alleen de naam veranderd. Lady Day staat bekend om de perfecte pasvorm en om de heerlijke en comfortabele Easy-Move kwaliteit, ook wel de bekende travel stof genoemd.

219 artikelen  Lady Day en My Pashion

De meeste van jullie zullen bekend zijn met de merknaam: My Pashion. Lady Day is de vernieuwde versie van My Pashion. Dezelfde pasvorm blijft, met dezelfde basis items, tegen dezelfde prijs. Geen zorgen dus! My Pashion shop je dus nu onder de naam Lady Day. Happy shopping

Lady Day & Easy-Move kwaliteit

De succesformule van Lady Day is het creëren van betaalbare luxe met een perfecte pasvorm. Het merk Lady Day is een echt Nederlands modemerk, ontworpen en en geproduceerd in eigen ateliers. Lady Day heeft een wijde maten range en is daardoor geschikt voor iedereen. Lady Day staat bekend om de Easy-Move kwaliteit, ook wel de bekende travel stof genoemd en vertegenwoordigd een optimaal draagcomfort. De Easy-Move kwaliteit heeft vele voordelen: het kreukt niet, is goed wasbaar, gemakkelijk in onderhoud, droogt snel, ademt, milieuvriendelijk, pilt niet, gaat lang mee, draagt prettig en is tot slot meestal gemakkelijk te combineren. Tegenwoordig verkopen veel merken hun collectie onder de welbekende term 'travel stof', maar in feite is dat vaak gewoon 100% polyester. De Easy-Move kwaliteit is voorzien van polyamide en elastaan. Eenmaal travel, altijd travel!

Collectie van Lady Day
We bieden een ruim aanbod in de collectie van Lady Day: blazers, jasjes, broeken, jumpsuits, jurken, blouses, tops enzovoort. Lady Day werkt elk seizoen weer met populaire modellen, zo is de Shantionea een populaire blouse die elk seizoen in verschillende printjes en uni kleuren wordt ontworpen. De Debora is een doorknoopjurk en ook deze is in bijna elke kleur te verkrijgen, maar ook zeker in leuke printjes! De Tiz en de Charly zijn de welbekende travel broek modellen. Zo is de Tiz broek standaard voorzien van ritsen. Wilt u graag persoonlijk advies over de kleding van Lady Day of over één van onze andere topmerken zoals Triple Nine? Bel of neem gerust contact met ons op.