Over ons



In 1988 besloot Rients de kleding in te gaan. Hiermee volgde hij het voorbeeld van anderen uit de familie. Zelf bouwde hij een kraam in elkaar, en kreeg het vertrouwen van een handelsman die zijn vader goed kende. Van hem kreeg Rients kleding en hij ging op pad. Rients begon op een aantal week markten, sommigen in de buurt en voor anderen moest hij weer een stuk verder rijden. Al snel vond hij zijn plek op verschillende markten, voornamelijk in de provincie Overijssel. Ambitieus als hij was, begon Rients langzaam meer en meer kleding in te kopen, dit deed hij bij verschillende modemerken. Rients verkocht modieuze en kwaliteit rijke kleding, waar hij dan ook 100% achterstond. Hier hoorde dan ook een mooiere en grotere kraam bij, op de foto hierboven is deze te zien. Hierna zijn er nog verschillende opvolgers geweest totdat hij met zijn laatste combinatie, een marktwagen van zes meter en een grote bus ervoor reed.

Het dagelijks leven op de markt bestond uit hard werken maar er was geen ander beroep in te denken voor Rients. Hij draaide zeven markten in de week op vijf werkdagen. Het dagelijkse op en afbouwen kost veel tijd en is fysiek zwaar. Daarnaast was Rients een echte perfectionist, alles moest perfect zijn. Zo ook als het op kleding aan kwam, hij had een oog voor stijlvolle kleding en wist precies wat zijn klanten wilden. Daarnaast moesten ook de kwaliteit en de pasvorm perfect zijn.

In 2014 is Rients heel plotseling overleden, sinds dien ben ik verder gegaan met ons bedrijf. Dit was niet altijd makkelijk, maar met veel hulp van mijn kinderen doe ik dit inmiddels al weer vijf jaar vol passie. Dankzij mijn man had ik alle middelen om verder te gaan, dit heb ik dan ook op dezelfde manier gedaan. Klantvriendelijkheid is altijd heel belangrijk geweest voor ons en dat zal altijd zo blijven. We bouwen graag een goede band op met onze klanten, gebaseerd op vertrouwen en eerlijk advies.

In 2019 heeft mijn oudste dochter besloten dat ze na haar studie verder wil met ons bedrijf. Door haar frisse kijk op kleding hebben we ons assortiment uitgebreid met kleding voor jongere vrouwen. Samen zullen wij met veel plezier op de markt blijven staan, de webshop runnen en wie weet wat de toekomst ons nog meer zal brengen!


Liefs Anja,

Michelle en Charlotte