Aime Balance Atelier

Aime ofwel Aime Balance is een Nederlands modemerk dat comfort combineert met luxe! Aime staat bekend om de heerlijke Easy-Move travel stof. Het kreukt niet en droogt snel. De travel stof van Aime vergroot het draagcomfort terwijl het tegelijkertijd een luxueuze en modieuze uitstraling heeft! Aime komt elk seizoen met nieuwe collecties bestaand uit kledingstukken met mooie prints, rijke kleuren en de perfecte pasvorm!

75 artikelen  Het aanbod van Aime Balance

Aime Balance staat bekend om zijn heerlijke Easy-Move kwaliteit ofwel travel stof. De stof bestaat uit polyamide en elastaan en zorgt voor een ultiem draagcomfort. De stof kreukt niet, droogt snel op en stretcht mee. Aime is inclusief en biedt daarom een ruim aanbod aan maten van XXS tot XXXL.

Naast dat Aime Balance gericht is op de luxueuze en modieuze uitstraling, vinden zij dat iedere vrouw zich fashionable secure en comfortabel moet voelen anywhere en anytime. Gewapend met deze visie weet het merk keer op keer een echte toevoeging te zijn aan jouw kledingkast. Aime Balance komt elk seizoen met hippe en luxueuze items. Een kledingstuk van Aime is unique en onderscheidt zich van de rest!

Comfortabel in iedere situatie

Ben jij veel op pad en heb jij een drukke levensstijl? Dan is Aime Balance hét merk voor jou! Met Aime Balance moet iedereen zich gemakkelijk en comfortabel voelen in iedere situatie. De materialen zijn van hoge kwaliteit om het optimale comfort te bieden. De ademende en lichtgewicht kleding zorgt ervoor dat je op ieder moment comfortabel en stijlvol bent. Met de kleding van Aime balance heb je geen zorgen meer over je outfit, zodat jij je kan concentreren op wat er echt toe doet.

Doordat Aime Balance ook B2B verkoopt, is het mogelijk om uitverkochte maten te leveren. Hierdoor grijp je nooit mis en kan jij stralen in je favoriete outfit van Aime Balance. Neem contact op met onze klantenservice als jouw maat is uitverkocht.